Tandtechnisch laboratorium

Gebitsprothese

Wij verzorgen de vernieuwing of aanpassing van uw gebitsprothese. Ook voor een gedeeltelijk gebitsprothese of frameprothese, evenals gebitsprotheses op bestaande wortels of implantaten bent u bij ons op het goede adres. Niet alleen voor gebitsprotheses kunt u bij ons aankloppen. Ook het vervaardigen van andere hulpmiddelen zoals een anti-snurk beugel, bleeklepel, opbeetplaat / splint en gebitsbeschermer hebben wij de kennis en kunde.

Daarnaast werken we, in goed overleg met alle betrokkenen, samen met uw eigen tandarts. Ook als u zelf niet bij een tandarts bent aangesloten kunt u bij ons een volledige of gedeeltelijke gebitsprothese laten aanmeten. Vergoeding is in alle gevallen afhankelijk van uw zorgverzekering. Hierin kunnen we u adviseren en begeleiden.

Wat is een Klinisch ProtheseTechnicus.

Een KPT`er heeft zich, na de opleiding voor tandtechnicus, gespecialiseerd in gebitsprotheses.  Hiervoor is een opleiding gevolgd aan de IVT/DHTA te Utrecht en de afdeling Orale Functieleer van het Radboud UMC te Nijmegen. Hierbinnen valt ook de opleiding tot Specialist Implantologie. Hierdoor hebben we de belangrijke specialisatie,  gericht op het vervaardigen en aanmeten van implantaat gedragen gebitsprotheses, toegevoegd aan onze expertise.

– Registratie kwaliteitsregister tandtechniek.

Het beroep van tandtechnicus is niet beschermd. Iedereen kan zich tandtechnicus noemen. Daarom is het Kwaliteitsregister Tandtechniek opgericht. Alleen tandtechnici met een erkend diploma tandtechniek kunnen zich hierin registreren. Vanzelfsprekend is dat voor ons het geval.

Vanuit ons tandtechnische laboratorium in Rijssen bieden we alle benodigde ondersteuning. We gebruiken de nieuwste technieken en de nieuwste materialen. Kwaliteit staat bij Dental Combinatie voorop, omdat we weten hoe belangrijk dat is voor de tandarts en de patiënt. De tandarts en patiënt zijn alleen maar gebaat bij een hoogwaardig product dat op tijd geleverd en makkelijk geplaatst wordt.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. We geven u graag geheel vrijblijvend advies en informatie over uw huidige gebitsprothese.

Ook voor nazorg en onderhoud staan we voor u klaar. Twijfelt u over een behandeling of zijn er andere vragen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor informatie en advies. We nemen, óók dan, de tijd voor u en kunnen veel vragen direct beantwoorden.

Bel: 0548 520030 of 085 2736069

U kunt ook uw gegevens achterlaten op ons contactformulier u wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.